Wijzigingenspeurroutes

De situatie voor het vinden van de clues en het volgen van de route is aan veranderingen onderhevig. Het kan gebeuren dat situaties veranderen en dat clues niet meer te vinden zijn of dat de route niet meer te volgen is. Op deze pagina vind je alle wijzigingen die van toepassing zijn op jouw route. Sommige veranderingen zijn dusdanig dat de clue niet meer op te lossen is, dan vind je hier het antwoord. Andere zijn wel door de verandering een tikkie lastiger geworden maar met ‘common sense’ nog steeds goed op te lossen. Deze veranderingen vind je hier dan niet . In beide gevallen worden de routes wel zo spoedig mogelijk aangepast!

Mocht je zelf tijdens het volgen van een Speurroute op veranderingen stuiten laat het ons dan weten via info@speurroutes.nl. Hartelijk dank!

GOUDA SCHATTENJACHT  – Mei 2019

LET OP: Het verzetsmuseum van Gouda is verhuisd en de standbeeld die voorheen in de tuin te zien waren zijn met de eigenaren meegelopen. Daardoor is er nog maar een deel van clue 7 op te lossen. We kunnen verklappen dat de schat van Gouda niet in de Repsteeg te vinden is. Kras die maar alvast door op je schatkaart van Gouda!