Wijzigingenspeurroutes

De situatie voor het vinden van de clues en het volgen van de route is aan veranderingen onderhevig. Het kan gebeuren dat situaties veranderen en dat clues niet meer te vinden zijn of dat de route niet meer te volgen is. Op deze pagina vind je alle wijzigingen die van toepassing zijn op jouw route. Sommige veranderingen zijn dusdanig dat de clue niet meer op te lossen is, dan vind je hier het antwoord. Andere zijn wel door de verandering een tikkie lastiger geworden maar met ‘common sense’ nog steeds goed op te lossen. Deze veranderingen vind je hier dan niet . In beide gevallen worden de routes wel zo spoedig mogelijk aangepast!

Mocht je zelf tijdens het volgen van een Speurroute op veranderingen stuiten laat het ons dan weten via info@speurroutes.nl. Hartelijk dank!

WIJZIGING MYSTERIEUZE SPIONMISSIE DEN BOSCHdruk 2017.3 en 2019.1 .

Beroepchagrijn Van Vliet is me er eentje. Hij heeft een hek geplaatst en een gevel overgeschilderd om het onderzoek naar zijn misdaden te vertragen. Hierdoor is clue 5 lastiger op te lossen en is de anonieme verklaring 2 niet meer relevant. Gelukkig zijn wij niet voor 1 gat te vangen. Mocht je de druk 2017.3 of 2019.1 in je hand hebben neem deze aanwijzingen dan mee om van Vliet toch een halt toe te kunnen roepen.

 CLUE 5

Alleen als je geluk hebt is het dier van 6 uur hier nog te zien. Maar uit angst voor een ontmoeting willen sommige mensen misschien net voor de brug toch hun route veranderen. Waar zij dan gebruik van kunnen maken mag volledig op het raster. 

DUBBEL NUL INFO 2

De verklaring van de anonieme getuige van dubbel nul info 2 heeft ivm het overschilderen van een gevel helaas zijn waarde verloren. Maar gelukkig schiet de getuige van dubbel nul info 1 weer te hulp met wat extra informatie. Voorheen wipte hier, bij het poortje, een verre neef (maar ook voorzien van grote vleugels en klauwen) van de uil het onderzoek in. Wanneer tijdens de route wordt verwezen naar het figuur van dubbel nul info 2 wordt deze neef bedoeld! 

MYSTERIEUZE MOORDROUTE BREDA

De Grote Kerk wordt momenteel gerestaureerd, hierdoor is clue 14 waarschijnlijk niet te vinden. Maar gelukkig hebben we de oplossing door de kroongetuige in ons oor gefluisterd gekregen. Die delen we graag met jullie:

Clue 14: 1929 – Pistool

Op een stenen plaquette boven een smalle deur onderaan de toren van de Grote Kerk staat dat in 1929 de beiaard plechtig in gebruik is genomen.

Bij deze!