Voor wie zijn de Speurroutes geschikt?speurroutes

Goede vraag!

De Speurroutes zijn echt geschikt voor alle leeftijden!
Of om iets specifieker te zijn; de Speurroutes zijn geschikt voor iedereen 6 tot 110 jaar 😉

Vaak wordt er bij het woord Speurroutes (of speurtocht, of puzzeltocht om maar volledig te zijn) aan een activiteit speciaal voor (kleine) kinderen gedacht. Eerlijk is eerlijk, dat dachten wij vroeger ook.
Tot dat we erachter kwamen dat in iedereen een groot kind zit! Wat is er nou leuker om op je dooie akkertje, samen met jouw best buddies, je familieleden of je collega’s langs de mooiste plekjes van de stad te dwarrelen en ondertussen ook nog een mysterie op te lossen? Of in je eentje, for that matter!

Kinderen tot circa 11 jaar zullen het vaak lastig vinden om clues op te lossen om dat de routes in ‘grote mensen taal’ zijn geschreven. Maar met wat hulp van een volwassene kunnen zij ook zeker met veel plezier bijdragen aan het het vinden van de clues en het kraken van het mysterie.

Op Speurroutes HQ smullen we van de verhalen van grootouders die hun eerste Speurroute samen met hun kleinkinderen hebben gelopen maar daarna met hun mede-pensionado’s het land afschuimen op zoek naar nieuwe Speurroutes mysteries!

Naast de gezinnen en de pensionado’s worden de Speurroutes ook veel gedaan door koppeltjes en (vrienden) groepjes. Iets minder uitbundige vrijgezellenfeestjes doen de routes als dagactiviteit, maar ook groepen als bijvoorbeeld scouting en sportverenigingen gebruiken de Speurroutes om samen op pad te zijn. Ook voor bedrijven met een bescheiden budget zijn de Speurroutes de manier om ontspannen samen een geslaagde dag door te brengen.

SCHOOLKLASSEN

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit voor je leerlingen waar ze ook nog eens wat van opsteken? Speurroutes NL heeft naast Nederlandse ook Engelse en Duitse Speurroutes in Den Bosch en Leiden ontwikkeld!

Alle Speurroutes, maar voor Nederlandse scholieren met name de Engelse en Duitse routes, vragen om begrijpend lezen en inzicht om de gevonden informatie te vertalen naar het oplossen van clues en het volbrengen van de route.
We hangen (nog) geen educatief label aan onze producten maar we zijn er van overtuigd dat (middelbare) scholieren veel plezier zullen beleven aan de Speurroutes en er ongemerkt ontzettend veel van op zullen steken!

Heb je vragen over de Speurroutes als groeps en/of klassenuitje, neem dan contact met ons op.
We helpen je graag op weg!

Wat is een Speurroute nou precies?
Ik wil op pad met een groep/schoolklas of bedrijf op pad
Terug naar Praktisch Informatie