Ik wil met een groep/schoolklas of bedrijf op pad!speurroutes

Goed idee!

Speurroutes zijn geschreven voor kleine groepjes (1 t/m 5) mensen. Tot en met 5 mensen heb je genoeg aan 1 Routeboekje. Wanneer de groep te groot is nemen de ‘haantjes’ het heft in handen en haken andere mensen misschien een beetje af. En dat is eeuwig zonde!

Daarom raden we je aan om een groter gezelschap op te delen in kleinere clubjes van max 5 personen en de clubjes 10 minuten na elkaar te laten vertrekken met in ieder clubje mensen tenminste 1 Routeboekje.

Over het aantal Routeboekjes gesproken; wij begrijpen dat je niet voor iedereen een Routeboekje koopt als je met een groep mensen op pad gaat. Dat zouden we zelf ook niet doen.
MAAR, let op – we gaan je op je geweten inspreken – ga de Speurroutes alsjeblieft NIET kopiëren!
Speurroutes Nederland is een klein bedrijf en wanneer iedereen de Speurroutes gaat kopiëren dan zijn we, nou ja, laten we het zeggen zoals het is… erg snel uitgepoept.

Daarbij zijn de routes officieel beschermd met Copyright. We weten dat we de kat op het spreekwoordelijke spek binden door de routes ook als PDF aan te bieden. Maar we vinden het gewoon erg belangrijk dat iedereen die NU op pad wil gaan met een Speurroute dat ook kan gaan doen.
Er zit een hoop tijd, creativiteit en enorm veel liefde in de Speurroutes van Speurroutes Nederland.
Die liefde krijg je gratis, we willen je met klem vragen voor de rest gewoon de prijs te betalen. En zeg nou zelf… waar krijg nou nog voor €7,80 zo’n 2.5 uur vrolijk en intelligent vermaak voor 5 personen?

Om je tegemoet te komen zijn we graag bereid om bij afname vanaf 4 of meer Routeboekjes een staffelkorting te bereken.
Neem contact met ons op!

SCHOOLKLASSEN

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit voor leerlingen van de laatste groep basisschool of middelbare scholieren waar ze ook nog eens wat van opsteken? Speurroutes NL heeft naast Nederlandse ook Engelse en Duitse Speurroutes in Den Bosch en Leiden ontwikkeld!

Alle Speurroutes, maar voor Nederlandse scholieren met name de Engelse en Duitse routes, vragen om begrijpend lezen en inzicht om de gevonden informatie te vertalen naar het oplossen van clues en het volbrengen van de route. Wij hangen (nog) geen educatief label aan onze producten maar we zijn er van overtuigd dat (middelbare) scholieren veel plezier zullen beleven aan de Speurroutes en er ongemerkt ontzettend veel van op zullen steken!

Heb je vragen over de Speurroutes als groeps en/of klassenuitje, neem dan contact met ons op.
We helpen je graag op weg!

Speurroutes NL

Wat is een Speurroute?
Terug naar Praktisch Informatie